Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.

Pri Rekonektivnom liječenju nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da postupak liječenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vrijeme seanse, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje liječe, koje su inicirane za vrijeme liječenja, nastavljaju da djeluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu.


Savjetuje se da se zakažu tri seanse u razmaku ne većem od sedam dana. Obično se poslije treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promjena. Nisu potrebna redovna liječenja.


Priprema za seansu liječenja

Odjeća:

Obucite komotnu odjeću. Za vrijeme seanse ćete ležati na leđima, izuveni.

Mirisi:

Prije seanse izbjegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.

Nakit:

Za Rekonektivno liječenje možete da zadržite nakit ako je udoban.

Stanje svijesti:

Bićete zamoljeni da za vrijeme seanse legnete na leđa i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svjesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namjenjen od Boga/ Ljubavi/ Univerzuma da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Vrijeme:

Seansa Rekonektivnog liječenja traje 30 minuta i preporučuje se da razmak između dva liječenja ne bude veći od sedam dana.


Da bi ovaj proces funkcionisao,
ne morate da vjerujete u njega.

Dr Erik Perl