Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.Povezane teme

Čaj od borovnice i kupine protiv enureze

Čaj od brusnice i kantariona protiv enureze

Čaj od kantariona protiv enureze

Hajdučka trava protiv enureze

Liječenje enureze sjemenom mirođije

Pupoljci i mlade grančice višnje i trešnje protiv enureze

Obloge za jačanje bešike, protiv enureze

Čaj i obloge od petrovca

Jednu kašiku suvog petrovca prokuvati 2-3 minuta sa jednom čašom ključale vode u emajliranoj šerpi. Ostaviti da odstoji 2 sata, pa procjediti. Piti po trećinu ćaše 3 puta dnevno prije jela. Čaj treba zasladiti medom.

mokrenje obloge petrovac đumbir čaj žalfija narodni lijek Istovremeno treba koristiti i obloge:
6 kašika petrovca prokuvati 3 minuta sa 3 čaše ključale vode u emajliranoj šerpi. Ostaviti da odstoji u poklopljenoj posudi 4 sata, pa procjediti. U topli čaj umakati pamučnu krpu, stavljati obloge na oblast bešike, a preko mokre krpe stavljati suvu krpu i dobro uviti stomak, da se obloga dugo ne rashladi. Čim se ohladi, staviti novu, toplu oblogu.


Obloge od đumbira

Iscjediti sok svježeg đumbira, pa 20 mililitara soka sipati u 1 litar ključale vode. Umakati pamučnu krpu u ovu tečnost, dobro je iscjediti i stavljati tople obloge na oblast bešike. Preko obloge staviti suvu tkaninu. Poslije 2-3 minuta promjeniti oblogu, i raditi tako sve dok koža ne pocrveni. Poslije toga uviti stomak suvim peškirom i odležati 1 sat.

Obloge se stavljaju svakodnevno, 2 sata poslije jela. akne Tokom stavljanja ovih obloga korisno je piti čaj od žalfije, koji se priprema na sljedeći način:
20-30 grama žalfije preliti sa pola litra vode i ostaviti da odstoji 10 minuta.

akne

Pročitajte još...

Smrekova smola protiv artritisa

Hidrogen protiv herpesa

Soda bikarbona za brzo olakšanje kod nadutosti

ornament ornament ornament