Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.Povezane teme

Obloge od bijelog luka protiv hemoroida

Čaj od mirođije blagotvorno djeluje na hemoroide

Kapi od divljeg kestena ublažavaju hemoroide

Ekstrakt od kestena protiv hemoroida

Čaj od kantariona protiv hemoroida

Kod hemoroida piti čaj od koprive

Čudotvorni krompir u borbi protiv hemoroida

Čepići od meda protiv hemoroida Sok od crnog luka uklanja hemoroide

Ništa bolje od smokve i rotkve protiv hemoroida

Smokva

U narodu je od davnina poznato da smokve rješavaju problem sa opstipacijom, a samim tim olakšavaju tegobe izazvane hemoroidima. Preporučuje se da se mjesec dana primjenjuje sledeći recept:

smokva rotkva hemeroidi narodni lijek

Tri do četiri suve smokve potopiti preko noći u vodi, ujutro ih pojesti natašte i popiti vodu u kojoj su stajale. Sjemenke smokve stimulišu pokretanje crijeva i olakšavaju njihovo pražnjenje. Kad se ukloni pritisak na anus, hemoroidi će se povući.

Rotkva

rotkva smokva hemeroidi

U liječenju hemoroida odlične rezultate daje i bijela rotkva. U jednom od recepata, savjetuje se da se narendana rotkva pomješa sa kašičicom meda i pojede ujutro natašte.

Od ovog povrća može se napraviti i sok u koji se doda nekoliko zrna soli, pa se ujutro i uveče uzima rakijska čašica ovog napitka.

Ispasirana rotkva pomješana sa mlijekom efikasan je melem koji će, ukoliko se njime svakodnevno mažu hemoroidi, otkloniti bol i otok.
Pročitajte još...

Kamilica, sirće i med protiv epilepsije

Čaj od crvenog gloga pomaže kod hipotenzije

Oslobodite se nadutosti konzumiranjem bundeve

ornament ornament ornament