Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.Povezane teme

Čaj od ruzmarina protiv glavobolje

Čaj od đumbira protiv migrene

Smanjite glavobolju i normalizujte krvni pritisak slanim rastvorom

Pripremiti oblog od gaze ili pamučne tkanine. Saviti gazu u 8 slojeva, tako da širina obloge odgovara visini čela, a dužina obimu glave.

obloga so rastvor hipertenzija glavobolja narodni lijek

Zatim, ugrijati 250 ml vode do 60 - 70˚ C i u njoj rastvoriti 2 ravne kafene kašike soli. Dobiće se 8%-ni slani rastvor.

Toplom vodom brzo umiti čelo, uši i potiljak. Pokvasiti oblog u slanom rastvoru, lagano iscjediti, protresti da se malo prohladi i njime obmotati glavu, uši i potiljak. Da bi se oblog fiksirao, staviti na glavu pamučnu maramu i poslije toga leći.

Već poslije nekoliko minuta će se osjetiti olakšanje, poslije čega i dalje ležati još dvadesetak minuta. Skinuti obloge, pa čelo, uši i potiljak opet oprati toplom vodom.

Unos soli u organizam izaziva otečenost i povišen krvni pritisak, ali slane obloge djeluju upravo suprotno, kroz kožu, podstiču izbacivanje tečnosti iz organizma, dakle, djeluju kao diuretik. Na sličan se način može osloboditi otoka na nogama.Pročitajte još...

Sok od svježeg kupusa smanjuje masnoću u krvi

Riješite se menstrualnih bolova

Sok od luka će vas osloboditi zatvora - opstipacije

ornament ornament ornament