Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.Razni recepti

Zaustavite krvarenje iz nosa crnim lukom

Jabukovo sirće protiv štucanja – savjet Malahova

Šta raditi kod ujeda zmije i uboda insekta (komarac, osa, stršljen, pauk...)

Izliječite upalu uva maslinovim uljem i bijelim lukom

Narodni lijek za liječenje svih vrsta cisti


alkohol med vino cikorija kafa aloja ciste narodni lijek

Listove aloje očistiti od bodljica, samljeti u mašini za meso ili blenderu i staviti u teglu od 3 kg. Dodati ostale sastojke, dobro izmješati, teglu zatvoriti i ostaviti na tamnom i hladnijem mjestu da odstoji.

Poslije 14 dana procijediti smjesu kroz gazu i nasuti u staklene boce.

Lijek se pije 1-2 sata prije obroka tri puta na dan po 1 supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan prije i poslije uzimanja lijeka kako se ne bi miješao sa hranom. Pred kraj smjese, napraviti drugu dozu i nastaviti dok se druga mjera ne potroši.

Obično je dovoljno potrošiti dvije doze kako bi se nestale većina cisti, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa.

Ovaj lijek se koristiti i pri liječenju astme, bronhitisa, angine pektoris i zakrčenih krvnih sudova. Svakako se neće pogriješiti ako se lijek i preventivno koristi za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta.Pročitajte još...

Mlijeko (sok) od smokve uklanja bradavice

Sirup od limuna i peršuna protiv holesterola

Žalfija, ruzmarin, vino i med protiv potencije

ornament ornament ornament