Ako imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, Vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakav kakav je Univerzum planirao za Vas.Povezane teme

Čajem od lišća jagoda protiv akni

Sok od bijelog luka za uklanjanje akni

Maska od kvasca za uklanjanje akni i mitisera

Pomorandža i bjelanca za čišćenje i umirivanje kože

Rješite se ožiljaka od akni

Šargarepa za čišćenje kože

Zeleni čaj i šargarepa za uklanjanje akni

Najbolji narodni lijek za bubuljice - Majčina dušica

Kako da sami napravite najbolji lijek koji dokazano radi bolje od krema i losiona iz apoteka. Zaboravite na kreme i druge skupe preparate! Naučnici kažu da su otkrili najbolji lijek za bubuljice. I to sasvim prirodan iz vaše bašte pa još besplatan, a možete i sami da ga napravite.

Novo istraživanje sa Leeds Metropolitan University ukazuje da obična majčina dušica djeluje više puta bolje od najboljih preparata za kožu kao lijek za bubuljice. Dokazano je da ova biljka deluje antibakterijski protiv propionibacterium acnes kulture koja je kriva za širok spektar bubuljica i drugih problema na koži. Naučnici su otkrili da tinktura od majčine dušice čisti lice bolje od kupovnih losiona i krema.

Ok, pa kako sada da napravimo tu tinkturu, sigurno se pitate. Ne brinite se imamo odgovor i na to pitanje!

akne

Biljku majčine dušice potopite u alkohol na nedelju dana. Taj proces će iz nje izvući korisne sastojke! I onda tom tečnošću, redovno čistite lice i riješite se tih groznih bubuljica i to lijekom iz vaše baštice.
Pročitajte još...

Čaj od celera protiv alergije Pečena jabuka protiv aritmije Narodni lijek za izbacivanje šlajma

ornament ornament ornament